اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

افشای رسوایی سوءاستفاده از زنان اوکراینی در اسرائیل

افشای رسوایی سوءاستفاده از زنان اوکراینی در اسرائیل در حالی که رئیس‌جمهور اوکراین در کنست رژیم صهیونیستی از خطر مشترک تهدیدکننده اسرائیل و اوکراین سخن می‌گفت یک رسانه اسرائیلی از سوءاستفاده از دختران و زنان اوکراین در فلسطین اشغالی توسط صهیونیست‌ها پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 21
کد خبر: ۱۲۷۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که ولادیمیر زلنسکی در حال تلاش برای قانع کردن صهیونیست‌ها برای به‌کارگیری لابی خود در روسیه جهت فشار بر مسکو بود، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی از تلاش صهیونیست‌ها برای سوءاستفاده جنسی از پناهجویان اوکراینی که به فلسطین اشغالی وارد شده‌اند، پرده برداشت.

 

به‌نوشته این رسانه عبری‌زبان زنان و دختران اوکراینی که (به فلسطین اشغالی) آمده‌اند به‌شدت تحت فشار قرار دارند تا در بخش روسپیگری فعالیت کنند.

 

در بخشی از این گزارش آمده است، به این زنان پیشنهاد شده است در مقابل بهبود شرایط اقتصادی‌شان در این امر فعالیت کنند و تاکنون دست‌کم 100 زن اوکراینی شکایت‌‌هایی در این رابطه تقدیم مراجع اسرائیلی کرده‌اند.

 

در بخشی از گزارش شبکه 12 آمده است، وزارت‌های رفاه و بخش تجارت انسان در وزارت دادگستری از اجبار آوارگان اوکراینی در اسرائیلی به انجام رفتارهای منافی عفت گزارش دریافت کرده‌اند.

 

در ادامه این خبر آمده است برخی از افراد در فرودگاه بن‌گوریون و هتل محل اقامت آنها برای جذب این آوارگان به‌سوی روسپیگری تلاش می‌کنند و سعی دارند به‌هرشکل این کار را انجام دهند.

 

این رسانه فاش کرد، طرح استثمار زنان اوکراینی حتی پیش از رسیدن آنها به اسرائیل آغاز شده است و این زنان فردی را معرفی کرده‌اند که به آنها پیشنهاد کمک مالی و انتقال به اسرائیل کرده و در زمان رسیدن آنها به اسرائیل خواهان طلب خود از آنها شده و آنان را بین بازگرداندن پولی که به آنها داده یا فعالیت در این زمینه مخیر کرده است.

 

به‌اعتقاد کارشناسان هنوز ابعاد کامل این سوءاستفاده صهیونیست‌ها از پناهجویان اوکراینی به‌طور کامل مشخص نشده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار